![]() |
Pozdravljen gost ( Vpiši se | Prijavi se )
![]() ![]() |
2. 10. 2008 - 21:04
|
|
![]() Član ![]() ![]() Skupina: Administrator Objav: 72 Pridružen: 5. 8. 2004 Iz: Slovenia Član št.: 1 |
Zdravo,
če ste bili danes aktivni na našem forumu, potem ste lahko opazili, da smo doživeli manjši napad nepridipravov. Za neljuba sporočila, ki so bila objavljena z njihove strani, se vam opravičujem. Upam da sem odstranil vsa njihova sporočila, hkrati pa sem tudi nadgradil forum s popravkom, tako da sedaj (do kdaj?) ne bi smeli imeti več teža. Lep pozdrav in uspešno delo še naprej, Boris |
|
|
|
2. 8. 2009 - 10:08
|
|
|
Skupina: Uporabnik Objav: 8 Pridružen: 30. 3. 2009 Iz: Slovenia Član št.: 980 |
Zdravo, če ste bili danes aktivni na našem forumu, potem ste lahko opazili, da smo doživeli manjši napad nepridipravov. Za neljuba sporočila, ki so bila objavljena z njihove strani, se vam opravičujem. Upam da sem odstranil vsa njihova sporočila, hkrati pa sem tudi nadgradil forum s popravkom, tako da sedaj (do kdaj?) ne bi smeli imeti več teža. Lep pozdrav in uspešno delo še naprej, Boris Jaz sem samo opazila, da forum en čas ni delal, ker nisem mogla do ZS. Nič hudega, zdaj dela. Zanima me, zakaj zdaj ni več vseh sporočil v temi (forum, ne ZS) na eni strani in moram vsak odgovor posamezno odpirat? Se lahko to kje nastavi, da bi bilo tako kot prej? Hvala. |
|
|
|
4. 8. 2009 - 17:49
|
|
|
Starejši član ![]() ![]() ![]() Skupina: Uporabnik Objav: 162 Pridružen: 11. 9. 2004 Iz: Slovenia Član št.: 19 |
options/display modes/switch to standard
|
|
|
|
5. 8. 2009 - 20:01
|
|
|
Skupina: Uporabnik Objav: 8 Pridružen: 30. 3. 2009 Iz: Slovenia Član št.: 980 |
|
|