![]() |
Pozdravljen gost ( Vpiši se | Prijavi se )
![]() ![]() |
6. 7. 2010 - 20:52
|
|
|
Skupina: Uporabnik Objav: 1 Pridružen: 6. 7. 2010 Član št.: 1.287 |
Najprej vsem skupaj en lep pozdrav! Sem nov na tem forumu, znamke sem se lotil zbrirati pred več kot 10 leti, vendar sem potem zbiranje in urejanje zbirke opustil, pa vendar bil naročen na naše znamke, tako da jih nekje od zadnjih 5-6 let imam verjetno vse ki so izšle v Sloveniji, če mi jih je vse seveda poštar dostavil
Lp |
|
|
|
7. 7. 2010 - 6:57
|
|
|
Novinec ![]() Skupina: Uporabnik Objav: 14 Pridružen: 3. 6. 2008 Član št.: 873 |
Na večjih poštah, kjer prodajajo tudi ostali filatelističen material (npr. Ljubljana - glavna pošta na Slovenski in pošta na Cigaletovi), lahko kupiš katalog Slovenika 2010, kjer so opisane vse do konca leta 2009 izdane slovenske znamke, dopisnice,... in še kaj.
|
|
|
|
7. 7. 2010 - 9:17
|
|
![]() Starejši član ![]() ![]() ![]() Skupina: Uporabnik Objav: 110 Pridružen: 1. 4. 2007 Iz: Slovenia Član št.: 312 |
Najprej vsem skupaj en lep pozdrav! Sem nov na tem forumu, znamke sem se lotil zbrirati pred več kot 10 leti, vendar sem potem zbiranje in urejanje zbirke opustil, pa vendar bil naročen na naše znamke, tako da jih nekje od zadnjih 5-6 let imam verjetno vse ki so izšle v Sloveniji, če mi jih je vse seveda poštar dostavil Lp Katere slovenske znamke so izšle lahko visdiš tudi na uradni spletni strani Pošte Slovenija (objavljene so tudi slike): http://www.posta.si/postne-znamke/534 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Omejena verzija | Datum in ura : 6. 9. 2010 - 20:06 |