Fila Logo

Pozdravljen gost ( Vpiši se | Prijavi se )

Reply to this topicStart new topic
> Vse Znamke Slovenije
NewHolland91
post 6. 7. 2010 - 20:52
Post #1

Skupina: Uporabnik
Objav: 1
Član št.: 1.287

Najprej vsem skupaj en lep pozdrav! Sem nov na tem forumu, znamke sem se lotil zbrirati pred več kot 10 leti, vendar sem potem zbiranje in urejanje zbirke opustil, pa vendar bil naročen na naše znamke, tako da jih nekje od zadnjih 5-6 let imam verjetno vse ki so izšle v Sloveniji, če mi jih je vse seveda poštar dostavil biggrin.gif. Zanima pa me, ker vidim da tu pišete o nekih katalogih, ne vem kaj je v njih, no zanima me če se da kje dobiti tak katalog v katerem bi bile na sliki vse znamke ki so izšle v Sloveniji od kadar smo samostojni. Namreč rad bi znamke razvrstil tako kot so izhajale, in še dobil tiste ki mi manjkajo.

Lp
Go to the top of the page

+Quote Post
dinaromys
post 7. 7. 2010 - 6:57
Post #2

Novinec
*

Objav: 14
Član št.: 873

Na večjih poštah, kjer prodajajo tudi ostali filatelističen material (npr. Ljubljana - glavna pošta na Slovenski in pošta na Cigaletovi), lahko kupiš katalog Slovenika 2010, kjer so opisane vse do konca leta 2009 izdane slovenske znamke, dopisnice,... in še kaj.

+Quote Post
Andrej51
post 7. 7. 2010 - 9:17
Post #3

Starejši član

Objav: 110
Iz: Slovenia
Član št.: 312

QUOTE (NewHolland91 @ 6. 7. 2010 - 20:52) *
Najprej vsem skupaj en lep pozdrav! Sem nov na tem forumu, znamke sem se lotil zbrirati pred več kot 10 leti, vendar sem potem zbiranje in urejanje zbirke opustil, pa vendar bil naročen na naše znamke, tako da jih nekje od zadnjih 5-6 let imam verjetno vse ki so izšle v Sloveniji, če mi jih je vse seveda poštar dostavil biggrin.gif . Zanima pa me, ker vidim da tu pišete o nekih katalogih, ne vem kaj je v njih, no zanima me če se da kje dobiti tak katalog v katerem bi bile na sliki vse znamke ki so izšle v Sloveniji od kadar smo samostojni. Namreč rad bi znamke razvrstil tako kot so izhajale, in še dobil tiste ki mi manjkajo.

Lp

Katere slovenske znamke so izšle lahko visdiš tudi na uradni spletni strani Pošte Slovenija (objavljene so tudi slike):
http://www.posta.si/postne-znamke/534

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Omejena verzija Datum in ura : 6. 9. 2010 - 20:06
Mocha v1.2 Skin © Bytech Web Design